Hirdetés

Önmagát vezető autó a VW-től

|

A Volkswagen némileg felturbózta a Golf GTi felszereltségét... Az autó ezentúl magát is képes vezetni. Az elektronikus szemek radarból és lézeres szenzorokból állnak, amelyeket az autó hűtőmaszkjába építették. Az ezek által látottakat pedig mi is figyelhetjük a fedélzeti számítógép képernyőjén. Az autó helyzetét követi továbbá egy műholdas navigációs rendszer is, amely centiméteres pontossággal határozza meg a pillanatnyi pozíciónkat. Nem egy kezdetleges rendszerről van szó, ez a berendezés ugyanis önmaga képes gyorsítani, lassítani, kanyarodni, kikerülni bármilyen útbaeső akadályt, irányt módosítani, sőt akár száguldozni is tud, egészen 150 mérföld per óráig. Arról egyelőre nincs információ, hogy mikortól vásárolható meg ilyen felszereltséggel a Golf GTi, de valószínű, hogy ha elugrunk a legközelebbi Volkswagen szalonba, és ezt előadjuk, egyelőre csak lesnek majd...

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)