Hirdetés

OnLive Game Portal - ahol nincs havidíj.

|

alig néhány napja számoltunk be arról, hgoy júniusban szolgáltatni kezd az OnLive - íme egy újabb "fejlemény"

Hirdetés

A teljes OnLive szolgáltatáshoz havidíjat kell majd fizetni - azonban létezni fog egy ingyenes verzió is, az OnLive Game Portal.

"Az Onlive Game Portal azoknak a játékosoknak való, akik lemondanak az Onlive extra előfizetéses szolgáltatásairól és csak játszani szeretnének a játékokkal. Az OnLive Game Portalon keresztül a gamerek játszhatnak majd bizonyos játékokkal kölcsönzéses alapon, vagy játékok demóival teljesen ingyen - mindez azon múlik, hogy az előfizetéses OnLive szolgáltatás milyen kapacitásokkal, illetve a demók milyen felhasználási limitekkel rendelkeznek majd. A kölcsönzési díj játékonként vonatkozik majd. Az OnLive Game Portal használatáért nem kell majd külön fizetni." - nyilatkozta Steve Perlman, az OnLive igazgatója.

Ennek a szolgáltatásnak két haszna lehet:

1. az alapvető, hogy ingyenes.

2. Meg lehet nézni, hogyan is működik a rendszer - szaggat-e, lagzik-e, megéri-e stb...

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)