Hirdetés

Öld meg a Vistád 10 másodperc alatt

|

A Windows Vista minden idők legbiztonságosabb Windows operációs rendszereként van számon tartva, ám kisebb hibák még most is akadnak benne.

Hirdetés

Az egyik felhasználó teljesen véletlenül bukkant rá az eddigi legdurvább hibára, amitől a Vista szó szerint meghal. A metódus igen egyszerű, ha el akarjuk érni ezt az állapotot, akkor nyomjuk le egyszerre a Windows billentyűt és az E gombot legalább 10 másodpercig, majd indítsuk el egyből ezután a Windows Explorert. Ha mindent jól csináltunk, akkor a rendszer megáll, nem válaszol többé és kezdhetjük megkeresni a RESET gombot. Ez a szituáció még mindig kellemesebb, mint az, amit anno a beszédfelismerés kapcsán észleltek a szemfüles felhasználók. Pár egyszerű paranccsal ugyanis letörölhető volt a Windows összes fontos állománya, így elég egy rosszul megválogatott beszélgetés a haverokkal, miközben aktív a beszédfelismerés és búcsút mondhatunk a rendszernek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)