Hirdetés

Októberben hódít a Dishonored

|

A Bethesda és az Arkane Studios lopakodós elemekkel megfűszerezett belső nézetes lövöldéje ősszel kíván előlopakodni rejtekéből.

Hirdetés

A CGI előzetes során kizárólag úgy tudtunk nyilatkozni a Dishonored megjelenéséről, hogy "valamikor 2012-ben", ami a legszomorúbb kifejezés, rögtön a "When it's done" után.

Szerencsére a Bethesda és az Arkane Studios közös erővel bejelentették a Dishonored napra pontos megjelenési dátumát, így a dobozképen is látható, maszkos főhősnek semmi sem állhat az útjába, még a kiadókra jellemző csúsztatás sem.

A Dishonored előszeretettel keveri a stílusokat és Chavalier szavaival élve a sztorija sem épp hétköznapi: "Corvót, a legendás testőrt elárulják, s ártatlanul bebörtönzik császárnéja meggyilkolása miatt. A puccsot végrehajtó lord régensnek azonban fogalma sincs arról, hogy miért is legendás a felültetett harcos. Corvo a fegyverek forgatása mellett ugyanis elég tehetséges ahhoz, hogy szinte láthatatlanná váljék, továbbá természetfeletti képességei és különleges felszerelés segíti őt célja elérésében."

A hivatalos bejelentés szerint a Dishonored-re egészen október 12-ig kell várakoznunk, a legjobb esetben egy nappal sem tovább.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)