Hirdetés

OGame - Zűr az űrben

|

A végtelen világűr csak arra vár, hogy meghódítsd. Akár másokkal szövetségben, akár vérrel és fegyverrel.

Hirdetés

Következő ingyenesen játszható online játékunk az űrstratégia OGame, mely a maga egyszerűségével és sokrétűségével minden magára valamit is adó stratégiaszimpatizánst le fog kötni, ha csak egy kis időre is. A belépés és az első gyors áttekintés után egyből neki is foghatunk az építkezésekhez. No de nem kutyaólat suttyomban, hanem komoly erőforrás kitermelő komplexumokat, majd a fejlődéshez nélkülözhetetlen tech-kutató központokat és űrhajógyárból is kellene egy pár, úgy egyébként. Komoly meló ez kérem! Hogy nem fogunk unatkozni arra garancia, hogy rengetegen játszák, így mindenki kedvére találhat magának játszótársat, akit támogathat vagy eltörölhet a galaxisból. Hajrá, hajrá!

 

ogame_1-500.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)