Hirdetés

Office Home + ajándék Red Alert vagy FIFA

|

Kellemest a hasznossal! Egy (jogtiszta) Office Home megvásárlása esetén most Red Alert 3 vagy FIFA 09 az ajándék!

Hirdetés

Bocsánat! A program magyar, tehát nem Office Home, hanem Office 2007 Otthoni és iskolai verzió, csak hogy ne érje szó a ház elejét. A megfontolandó akció részletei a következők:

Ha most vásárolsz Office 2007 Otthoni és iskolai verziós irodai programcsomagot, e mellé kedvezményesen megkapod az EA jelenlegi két nagyágyúja, a FIFA 09 és a Red Alert 3 közül a számodra szimpatikusabbikat. Ehhez nem kell mást tenned, mint hogy a Szoftvernet oldalán megrendeled ezt az akciós ajánlatot, és a legördülő fülnél bejelölöd, hogy melyik játékot csomagolják oda neked. Tehát a Word 2007, az Excel 2007, a PowerPoint 2007 és a OneNote 2007, valamint a Red Alert 3 és a FIFA 09 közül valamelyik most a készlet erejéig áfástól mindenestől 21.990 Ft-ért a tiéd lehet, ami 25.000 Ft megtakarítást jelent! 

office+gammak.jpg
 

 

Fontos megjegyezni, hogy az Office nem OEM-verziós! Három különböző gépre telepíthető, nincs újratelepítési limit, és nyugodtan lehet gépet újítani mellette. A játékokról pedig mindenki tudja, hogy megérik a pénzüket. :) További részletes információ és megrendelés az akció weboldalán.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)