Hirdetés

Odroid - újabb kézikonzol jelölt?

|

Úgy látszik az iPhone sikere sokakat megihletett és ők is szeretnének ilyet...

Hirdetés

Engedjétek meg, hogy bemutassam mindenkinek az Odroid nevű masinát

Ez az új készülék minden bizonnyal erős potenciált fog mutatni játékprogramok lejátszására is, így érdemes megemlíteni. S bár csak egy koncepcióról van szó egyelőre, akár termék is lehet belőle a jövőben. AZ Odroid ugyanazt a 600MHz Samsung S5PC100 ARM Cortex A8 processzort használja, mint az iPhone 3GS. 3.5 hüvelykes 320*480-as érintőképernyővel rendelkezik, 720p-s HDMI kimenete van és WiFi b/g képessége.

ODROID android device

 

A készüléket inkább szórakoztatásra szánják, lévén nincs benne mobiltelefon beépítve - ettől olcsóbb lehet a kütyü gyártása és nem kell kötelezni a vásárlókat egy előfizetés alapú vásárlásra - ami alkalomadtán jól jöhet.

Az Odroid egyébként rendelkezik még klasszikus TV kimenettel, fejhallgató kimenettel, micro SD és SD kártya helyekkel és 1,300mAh aksival. Hogy mikor jelenik meg az Android operációs rendszerrel tervezett készülék, azt még nem tudni - de hogy igéretes, az biztos. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)