Hirdetés

Bővül az Ad Astra kiadó kínálata - ezeket is megnyerheted

|

A napokban megtudhattátok a legfontosabb dolgokat az Ad Astráról, elindult egy remek nyereményjáték, még abból is elárultunk valamennyit, eddig mi mindent adtak ki.

Hirdetés

Azokkal már találkozhattatok a könyvesboltokban, online árudákban, ráadásul számtalan ismertető is megjelent róluk. De mit tartogat a kiadó az őszi-téli szezonra? Azt hiszem, nem okozunk nagy meglepetést, ha azt mondjuk, csupa csemegét. Lássuk részleteiben!

A következő, októberi kiadvány a sajnos fiatalon elhunyt Itó Projekt Harmónia című disztópiája lesz. Mint az a disztópiáknál gyakran előfordul, a világ utópiának készül, de az egészségügyi Kánaánnak az ember önállósága az ára, ebbe pedig nem mindenki megy bele.

Novemberben már elkezdődnek a karácsonyi bevásárlások, ezért az Ad Astra is sebességet vált: nem egy, hanem mindjárt három kötetet bocsát útjára. Ray Kurzweil a technológiai szingularitás prófétája (vagy apostola?) - A szingularitás küszöbén című könyvével a kiadó a tudományos ismeretterjesztő irodalom terén is bemutatkozik. A második e hónapra tervezett darab a sokak által várt steampunk ifjúsági regény, Scott Westerfeld többszörös díjnyertes Leviatánja. Ehhez a könyvhöz a kiadó egy olyan mini meglepetéssel készül, amit még egy könyvkiadótól sem láttunk. Mi biztos be fogunk számolni róla, na, most tegyétek össze a képet! A harmadik egy hamisítatlan science fiction: Vernor Vinge Fire Upon the Deep (Tűz lobban a mélyben) című alkotása, melyben egy ún. gondolati zónákra osztott galaxis, értelmes idegen lények és egy legyőzhetetlennek tetsző entitás kap szerepet. A regény 1993-ban elnyerte a rangos Hugo-díjat.

Ezután kisebb szünet jön, hogy februárban ismét nagy durranások következzenek: no de minden poént mégsem lőhetünk le! Biztosak vagyunk benne, hogy mindannyian találtok majd a kínálatban kedvetekre valót. Jó olvasást és kellő türelmet a megjelenésig! A Kindle olvasóhoz pedig sok szerencsét, holnap még kaptok egy kérdést, ha helyesen válaszoltok rá, kalapba kerülhettek a díjért!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)