Hirdetés

No Man's Sky - így építhetsz igazi felhőkarcolót

|

A No Man's Sky első tartalmi frissítése, a Foundation Update magával hozta a bázisépítés lehetőségét, azonban nem tehettük meg, hogy bármilyen magas építményt eszkábálunk össze. A leleményes játékosok azonban ezt a megkötést is átlépték.

Hirdetés

A Foundation Update az első lépés egy változatosabb No Man's Sky felé: olyan újdonságokat vezet be az alapjátékba, mint a növénytermesztés és a bázisépítés, ráadásul előkészíti a terepet a későbbi tartalmaknak, azonban bármit ebben sem tehetünk meg. 

Bármennyire is szeretnénk összehozni a No Man's Sky univerzumának legmagasabb épületét, sajnos alapvetően magassági korlátozás van érvényben, így nem teremthetünk a világűrig érő, kacsalábon forgó palotát - legalábbis hivatalosan nem. A modderek azonban mint mindig, most is megtalálták a kiskaput, csupán a játék egyetlen fájlját kell módosítani ahhoz, hogy feloldjuk a megkötéseket. Kövessétek végig a tutorialt, ha szeretnétek az alábbi gifen láthatóhoz hasonlókat összehozni (de kizárólag csak saját felelősségre!): 

A No Man's Sky következő újítása egyébként a földi járművek lehetnek. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)