Hirdetés

Ez a zombis játék fogja tönkretenni a billentyűzeted

|

Minden hétre jut valami, ami produktivitásunk útjába állhat. Ezúttal ez a No Hope for Us, a magyar fejlesztésű zombis játék, ami ráadásul kooperatívan is játszható.

Hirdetés

Az addiktív kooperatív játékok azért jók, mert így legalább nem lesz bűntudatunk, hogy csak mi játszunk munka helyett, könnyen belevihetünk mást is a „rosszba”.

A No Hope for Us nem egy hagyományos zombis játék, a főszereplőt nem hogy hátulról, de egyáltalán semmilyen szögből nem látjuk. A feladat romos bázisunk védelme, lőni pedig úgy tudunk, hogy a zombik feje fölött megjelenő billentyűket megfelelő sorrendben nyomjuk le. Ezt nehezíti (nekem legalábbis nehezítette, de lehet, hogy csak én vagyok túl fáradt ehhez), hogy a zombik balról jobbra haladnak, és nekünk is balról jobbra kell olvasni a billentyűket, ez okozhat egy kis zavart. Így vagy úgy, a No Hope for Us szórakoztató és egyre nehezebb, ide kattintva próbáljátok ki, de csak ha már nem terveztetek más programot mára.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)