Hirdetés

NiOh - döntsd el te, hogy a framerate vagy a látvány a fontosabb

|

A Team Ninja akciójátéka egy nagyon érdekes megoldással oldotta meg az fps-felbontás vitát.

Hirdetés

A vita, miszerint az fps szám vagy a látvány a fontosabb nagyjából egyidős az emberiséggel. A Team Ninja és a Koei Tecmo nem szeretne oldalt választani ezért a játékosok kezébe adta a döntést.

A NiOh demóban felbukkant egy olyan beállítási lehetőség, amivel választhatunk az akció mód (jobb framerate) és a filmes mód (jobb felbontást) között.

A lenti képeken is láthatjátok, hogy melyik opció milyen látványt eredményez. A Movie Mode szemmel láthatóan sokkal szebb, és élesebb képet ad, de aki arra hajt, hogy a legdurvább kihívást is legyűrje, az talán nem annyira figyeli, hogy a toronymagas szörnyetegek lábszőre mennyire élesen rajzolódik ki. Persze egy ideális világban nem kellene ezen lamentálnunk, de ebbe most ne menjünk bele.

Mindenesetre ez egy nagyon jó megoldásnak tűnik, amit szívesen látnánk más játékokban is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)