Hirdetés

Egy Nintendo Switch hack miatt illetlen avatárok tűntek fel

|

Egy aggódó Super Mario Odyssey játékos talált rá a nem túl szokványos profilképekre.

Hirdetés

Nintendo Switch hackerek rájöttek, egy fejlesztői eszköz segítségével hogyan szórakozhatnak a konzol szoftverével, de eddig csak belelátni tudtak. A legutóbbi modnak köszönhetően már ténylegesen használható is erre-arra.

Hirdetés

Több extra opció mellett a fejlesztői menü azt is lehetővé teszi, hogy az egyébként meglehetősen korlátozott avatárrendszerbe új, saját fotókat töltsenek fel a felhasználók. Így történt az az eset, hogy egy aggódó játékos a Super Mario Odyssey Ballon World módjában fura dolgokat látott a lufikon. Az ezen a linken keresztül elérhető leírás és képanyag tökéletesen megmutatja, hogy miért nem lehetnek egyedi avatárképeink.

A Nintendo egyelőre nem reagált a történetre. A hackerek szerint a megoldás "patchelhetetlen", de azért még meglátjuk. Dolgozik pár okos programozó a nagy N-nél is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)