Hirdetés

Nintendo DSi és DSi XL árzuhanás

|

Az amerikai Nintendo tábor ismét jól járt.

Hirdetés

A Nintendo úgy tűnik nem szeretné, ha "idősebb gyermekeit" elhanyagolnák a játékosok, így érdekes bejelentést tett, miszerint május 20-tól a DSi-hez 99 dollárért, míg a DSi XL-hez 129 dollárért lehet majd hozzájutni Amerikában. A korábban 169 és 149 dolláros áron vesztegetett készülékeket így napokon belül még jobb áron szerezhetik be az amerikai játékosok.

Azonban a hír szomorú része, hogy a Nintendo UK semmi ilyen, vagy hasonló bejelentést nem tervez az Egyesült Királyság és Európa területére vonatkozóan, így nálunk nem kell ilyen akcióktól tartani. Mindenesetre, akinek van Amerikában élő rokonsága és már régóta vágyik egy Nintendo DSi-re vagy DSi XL-re, az küldjön nekik egy kedves levelet, hátha meglágyul a szívük.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)