Hirdetés

Több bejelentéssel készül holnapra a Nintendo

|

Többek között a Pokémon Sword és Shieldről és a Luigi's Mansion 3-ról is kapunk majd infókat.

Hirdetés

A Nintendo egy nagyjából 40 perces Directet tart holnap, ez azt jelenti, hogy jó pár bejelentésre számíthatunk tőlük. Az biztos, hogy kapunk infókat a Luigis Mansion 3-ról, de a Pokémon Sword és Shield is tiszteletét teszi majd a bemutatón.

Hirdetés

A gamescom ideje alatt rengeteg gameplayt láthattunk a Nintendótól, így felmerülhet a kérdés, hogy mit mutatnak nekünk az elkövetkezőkben. Azt tudjuk, hogy még két DLC karakterrel adósaink a Super Smash Bros. Ultimate-hez, de az sem kizárt, hogy valami egészen új címről is szó esik majd. Ha követni szeretnétek a közvetítést akkor arra holnap éjféltől itt lesz lehetőségetek:

Ti milyen bejelentést látnátok szívesen?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)