Hirdetés

Nincs pénz a Phantomra???

|

Az Infinium Labs egy egészen új kezdeményezést indított a minap. Elsőként a [H]ard|OCP internetes hardver portált szólította fel, hogy 10 napon belül szedje le oldaláról azt a cikket, melyet még tavaly szeptemberben publikáltak. A jelenlegi infók szerint ez nem valós információkat tartalmaz az elvileg hamarosan megjelenő konzolról. A [H]ard|OCP csapata csak annyit mondott: "Szerintünk a Infiniumot csak az zavarja, hogy véleményt is mondtunk termékükről. A megjelenés óta már nagyon sok információval bővült az iromány, eleddig mégsem szólt arról senki, hogy valami bibi lenne. Véleményünk van, volt és lesz is, és ezen semmilyen módon nem kívánunk változtatni". Na, vajon mi lehet a valódi háttér? Nincs pénz a Phantomra és jogi uton akarnak esetleg kaszálni? Nevetséges...

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)