Hirdetés

Névadókat keres a Zen Studio - adj nevet és szerepelhetsz az új játékukban

|

A flipper játékaikról elhíresült Zen Studio (azt ugye mindenki tudja, hogy magyar fejlesztőcsapatról van szó) bajban van az új játékuk névadásával kapcsolatban. A játékosok segítségét kérik, hogy megtalálják az igazit.

Hirdetés

 

A fejlesztők az új játékukhoz keresnek megfelelő címet. A projekt jelenleg Zen Fu néven fut és egy „kísérleti ritmus játék sok harccal és ázsiai motívumokkal”. A határidő elég rövid, január 4-ig kell beérkeznie a javaslatoknak erre az e-mail címre: zen-fu@zenstudios.com


Rajta hát, agyaljatok egy kicsit ti is, lehet hogy pont a Te javaslatod fog megtetszeni a fejlesztőknek. A büszke névadó keresztapa cím mellett ráadásul még egy karaktert is elneveznek rólad a játékban és a készítők mellett a Te neved is szerepelni fog a credits listában. Még egy dolog, ne felejtsétek el az e-mailbe beírni a neveteket.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)