Hirdetés

Nem várt helyről derült ki, mikor jelenhet meg a GTA VI

|

A Microsoftnak köszönhetően van egy kis extra infó a GTA 6 megjelenés kapcsán, de azért még ne rohanjatok pezsgőt bontani.

Hirdetés

A Rockstar hét pecsét alatt őriz mindent, amit a következő GTA-ról tudni lehet. Nem csoda: a hatalmas szivárgás rengeteget ártott nekik, a fejlesztésnek és a videojáték-iparnak általában, a rajongók pedig azóta sem győznek elméleteket gyártani és összekötni azt a kevés pontot, amit lehet. Például a térképen: egy pár információmorzsából ugyanis sikerült nekik összerakni, hogy néz majd ki  a következő epizód helyszíne, San Andreas.

Természetesen a megjelenésről sem tudunk semmit; nem csoda, hiszen a kiszivárgott felvételek alapján még messze nincs játszható állapotban az új GTA-epizód. Most azonban furcsa helyről érkezett egy nem  hivatalos megerősítés: 

A Microsoft úgy tudja, 2024-ben jelenik meg a GTA VI.

Hirdetés

A kérdés az, mit jelent az "úgy tudja". A vállalat ezt az Activision-felvásárlás kapcsán mondta a brit versenyhivatalnak, amely aggályát fejezte ki a tervezett adás-vétel kapcsán és behatóan vizsgálja azt. Nem tudni, milyen szövegkörnyezetben és ki mondta ezt a Microsoft részéről, csak annyi biztos, hogy leírták a mondatot.

Ráadásul egy korábbi Bloomberg-értesülésre hivatkozva, azaz lehet, hogy csak a már ismert sajtóhíreket visszhangozták. Az is biztos azonban, hogy egy Microsoft méretű vállalat ilyet csak úgy nem állít, tehát valószínű, hogy tudnak valamit. Meglátjuk.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)