Hirdetés

Nem találunk szavakat: egyszerre három World of Warcraft kiegészítőt jelentett be a Blizzard

|

A Chris Metzen vezette fejlesztők gondoltak a Classic vonal rajongóira is, ők sem maradnak új tartalom nélkül.

Hirdetés

Jövőre ünnepli a huszadik évfordulóját a World of Warcraft, ami igencsak lenyűgöző teljesítmény, hiszen nemcsak hogy egy még mindig aktív, folyamatosan frissülő játékról beszélünk, hanem egy olyan MMO-ról, amelyik úgy maradt talpon két évtizedig, hogy közben nem állt át teljes egészében a műfajban uralkodónak számító free-to-play pénzügyi modellre.

Külön izgalmas, hogy a WoW csapatát az ősblizzardos Chris Metzen vezetheti majd át a harmadik évtizedbe, és a BlizzCon 2023-on kiderült, hogy minden meg akarnak tenni annak érdekében, hogy emlékezetessé varázsolják a jubileumot.

Hirdetés

Először is a World of Warcraft Classic halad szépen sorban a régi kiegészítők felélesztésével, a The Burning Crusade és a Wrath of the Lich King után értelemszerűen a 2010-es Cataclysm következik. Nagy kérdés, hogy mi lesz azután, meddig folytatják a Classic vonalat, megtorpannak-e például a roppant népszerűtlen Warlords of Draenor előtt. Ezekre a kérdésekre nem most kapjuk meg a választ.

Míg a Cataclysm bejelentése borítékolható volt, arra nem számítottunk, ami ezután következett. Metzenék ugyanis nem egy, hanem három új kiegészítőbe is bepillantást engedtek, amelyek a Worldsoul Saga részét képezik. A várhatóan jövőre érkező első expanzió (szám szerint egyébként a tizedik) a The War Within címet viseli, és Azeroth szívébe invitálja a játékosokat, ahol mesés földalatti birodalmakat fedezhetnek fel. A második felvonás a beszédes Midnight címet kapta és az Old Worldbe helyezi át a fény és a sötétség erőinek harcát. A Worldsoul Saga fináléja a The Last Titan címet viseli, és újfent az Old World egy jól ismert helyszínét teszi a játszóterünkké, a Midnightban bebarangolható Quel'Thalas után a hófedte Northrend következik, ahol tanú lehetünk a titánok régóta lebegtetett visszatérésének.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)