Hirdetés

Nem kellett hozzá sok idő, már le is nyomták a legkeményebb Diablo IV-es bosst

|

Alig pár napja jelent meg a Diablo IV, de valaki már most teljesítette a legdurább kihívást.

Hirdetés

Nem szűkölködik kihívásokban a Diablo IV, ezek nehézséges (vagy minimum kockázatossága) pedig hatványozódik, ha harcore karaktert indít az ember - ebben a játékmódban ugyebár egyetlen halál utána automatikusan és visszafordíthatatlanul törlődik a harcosunk, épp ezért nagyon körültekintően kell fejlődni. 

A hardcore játékosok közül cArn_ lett az első, aki elérte a maximális, 100-as szintet, de nem sokáig örülhetett neki, egy játékbéli hiba miatt nem sokkal később fűbe is harapott. Azóta persze már több 100-as szinrű harcdore kalandozó is írtja a démonokat a Diablo IV-ben, közülük valakinek pedig már a legdurvább(nak szánt) bosst is sikerült megölnie.

Hirdetés

Ben_ lett az, aki elsőként lenyomta az Echo of Lilith nevezetű bosst. Ez gyakorlatilag a kampány főellenségének durvább, 100-as szintű variánsa. Ben_ egy Barbarian kasztú karaktert indított, és egy elég brutális Whirlwind buildet rakott össze, hogy lenyomja Lilith kicombosodott verzióját - ezt a buildet egyébként a Blizzard egyszer már nerfelte a megjelenés óta, de Ben_ példája mutatja, hogy még mindig piszkosul erősek az erre a skillre építő megoldások.

Az Echo of Lilith boss ezért jelent hatalmas kihívást, mert nem csak simán sokkal erősebb a normál kiadásnál, de minden egyes esetben, mikor eltalálja a játékost, rá is pakol egy debuffot, amitől a karakter sokkal nagyobb sebzést kap be, mint alapesetben. 

Ben_ diadalát itt tudjátok megnézni. Az Echo of Lilith legyőzéséért nem csak durva felszerelést, hanem egy egyedi hátast is kapott egyébként.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)