Hirdetés

Nem kell pánikolni, ha esetleg elakadnánk a Demon's Souls remake-ben

|

A PlayStation 5 egyik ütős tulajdonságának hála gyorsan szerezhetünk majd segítséget.

Hirdetés

A 2009-ben megjelent Demon's Souls egy olyan sorozatot indított útjára, ami komoly kihívást jelentő játékmenetével rengeteg rajongót tudott maga köré gyűjteni. 

A hamarosan debütáló (vagyis hát erősen limitált formában befutó, mondjuk úgy) PlayStation 5 egyik nyitócíme ráadásul pont ennek a játéknak az újraalkotott verziója lesz, ami gyaníthatóan szintén alaposan meg fogja majd izzasztani a játékosokat, de a jelek szerint akkor sem lesz nagy probléma, ha valahol elakadnánk a kaland során.

Hirdetés

Gavin Moore, a remake kreatív vezetője ugyanis nemrég elárulta egy interjúban, hogy több mint 180 olyan videó áll majd a játékosok rendelkezésére, amelyek segítséget nyújthatnak a tanácstalan rajongóknak.

A játék hasznosítja majd a PlayStation 5 megújult kezelőfelületét, aminek köszönhetően seperc alatt szert tehetünk a továbbhaladáshoz szükséges információkra (főként más játékosok játékmenetét nézve).

Jó eséllyel a hamarosan érkező remake sem lesz egy olyan kaland, amin villámgyorsan átszaladhat az egyszeri játékos, szóval a fenti apróság valószínűleg sokak életét megkönnyíti majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)