Hirdetés

Nem a God of War Ragnarökben láttuk utoljára a játék egyik karakterét

|

A szereplőt megszólaltató színész szerint még nem végzett a munkájával.

Hirdetés

A God of War Ragnarök mindent elért, amit csak el lehetett: temérdek díjat nyert a Sony Santa Monicának, szárnyalnak az eladásai, és a játékosok mellett a kritikusok is imádták, ráadásul újabb lendületet adhat az élőszereplős God of War sorozatnak is. 

Bár a stúdió egyelőre nem kommunikált arról, hogy miképpen bővítenék a God of War szériát, azonban a Ragnarök befejezése több lehetőséget is kínál a folytatásra, az elsöprő sikert elnézve pedig biztosak lehetnek benne a rajongók, hogy még nem kell búcsúzniuk a franchise-tól. 

Hirdetés

Amiképpen a God of War Ragnarök egyik fontos szereplőjét sem, legalábbis az őt megszólaltató színész szerint. A háború istenét, Tyrt szinkronizáló Ben Prendergast a Shark Games jelentése szerint a múlt hétvégén megrendezésre került PAX East God of War paneljén azt mondta, hogy valószínűleg nem a Ragnarökben láthattuk utoljára a karakterét. 

Prendergast sajnos azt nem részletezte, hogy miképpen és mikor láthatjuk újra Tyrt a jövőben, így egy esetleges folytatásban vagy spin-offban, de tekintve, hogy készül a God of War adaptációja, az lenne a legkézenfekvőbb, hogy a színész azon dolgozik. A The Last of Us sorozatban is volt rá példa, hogy a játék színésze ugyanazt a karaktert játszhatta el élőben is (Marlene - Merle Dandridge), szóval itt is megoldható lenne, ráadásul Pendregastra csak hosszabb haj és szakáll kellene. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)