Hirdetés

Negyedmillió forintos GoW2 fegyver

|

Ha lecsúsztunk a Gears of War 2 limitált kiadásáról, az aranyozott Lancer-ről, és sok a pénzünk, könnyíthetünk magunkon.

Hirdetés

Aranyozott Lancer. Limitált szériás kópiákhoz csomagolták hozzá a Gears of War szériából megismert multifunkciós orvosi műszert, a második epizód debütálásakor sokan éltek a felkínált lehetőséggel és rátenyereltek kedvenc játékszerük gengszteresített változatára. Ha nem jutottunk hozzá limitált kiadáshoz, de szeretnénk meglepni magunkat egy alaposan megmunkált, nyomokban nemesfémet tartalmazó erdőirtásra is alkalmas fegyverrel vegyünk célba az Xbox kirakodóvásárát, majd szabaduljunk meg 99999 MS pontocskától. Mindösszesen 1250 dollárért vesztegetik az Epic képzeletbeli raktárjában felhalmozódott maradék Lancer-eket, ez magyar valutában több mint 260.000 forintocskát jelent. Negyedmillió forintot nem is lehetne értelmesebb dologra költeni, bár mindenképpen szívderítő úgy halomra tunkolni ellenfeleinket multimeccseken, hogy kiégeti retinájukat fegyverünk ragyogása.

lancer.jpg

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)