Hirdetés

Need for Speed: Undercover - Tri-City Bay videó

|

Pompás kis videó került fel elő, amely a Need for Speed legújabb részének Tri-City Bay negyedét mutatja be.

Hirdetés

Aki esetleg harsány röhögéssel fogadta a Pro Street-et,esetleg hiányolta a nappali pályákat,és a zsarukat, az most örvendezhet jól. A Need for Speed: Undercover visszahozza mindezen jóságokat, és még többet is! Arról, hogy mi ez a több, sajnos nem jut eszembe semmi, de legalább a kocsik újak lesznek - legalábbis nagyon remélem. A videó amúgy hangulatos meg minden, bár személy szerint lila autóba nem ülök, hacsak nagyon nem muszáj. A zene sem az én világom, ezért aztán csak egyszer bírtam megnézni, mert azonnal rángani kezdett a vállam, és a fejem is megfájdult. Azért érdemes megsasolni, hiszen tuti tetszik ez is valakinek - nem a lila autó meg a tücc-nyeű, hanem a videó(bár biztosan az utóbbiak is bejönnek sokaknak). Kíváncsian várom az új részt, bár bevallom nem kicsit Most Wanted utánérzésnek tűnik az eddigi infók alapján. Ne legyen igazam, és kapjunk olyan játékot, amit érdemes hajnalig tolni. A helyszín elvileg adott hozzá: 100 mérföldnyi terep vár ránk november 18-án.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)