Hirdetés

Need for Speed: Undercover - Tölthető a frissítés

|

Csendben megérkezett az Undercover korábban leleplezett frissítése: búcsút inthetünk a frissítési problémáknak.

Hirdetés

Január végéhez közeledve kaptunk fülest a közelgő Need for Speed: Undercover frissítésről, melyben a játékot érintő technikai problémákra kívántak megoldást találni a Black Box fejlesztői. A pletykaszinten terjengő beszámoló tegnap valóságot nyert, már tölthető a sebtapasz. Munkálataihoz karácsony környékén kezdtek hozzá, végeredményképpen egy mindössze 9,5 megabájtos fájlocskát kaptunk, melynek telepítésével - a fejlesztők állításai szerint - búcsút inthetünk a játékmenetben fellépő frissítési problémáknak. A szaggatásokra vonatkozó visszajelzésekre fektették a legnagyobb hangsúlyt, így a komplett javítást a hiba kiküszöbölésére címezték, ennek ellenére további javítások is helyet kaptak benne. Többek között bevezetésre került egy új nehézségi szint, mely kifejezetten a profi játékosoknak szól. A frissítést letölthetitek erről az oldalról, vagy a mellékelt linkről (természetesen a magyar verziót is támogató csomagot linkeltük): http://ll.needforspeed.com/downloads/Undercover/NFSU_v1.0.1.17_xxEU.exe. Az Xbox 360 és PlayStation 3 tulajdonosok a játék indításakor lehúzhatják a pakkot.

A hírhez kapcsolódik továbbá, hogy még idén Need for Speed: Undercover letölthető tartalmakat kapunk, melyben új játékmódok és autók kerülnek felszolgálásra.

nfsuc.jpg
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)