Hirdetés

Need for Speed Undercover: Külföldi kritikák

|

Kedves kis csomagocskákban zúdították ránk a következő Need for Speed epizódban megtalálható újdonságokat.

Hirdetés

És persze az eddig soha nem látott játékelemeket, mindez történt hónapokkal ezelőtt. Európai megjelenésértől mindössze néhány napra vagyunk, a novemberi GameStar kiadásban már ízelítőt kaphattatok az Undercover világából, lássuk néhány külföldi játékzabáló értékelését. A Game Informer szerkesztői véleménye szerint a legújabb epizód célt tévesztett, az Electronic Arts visszatért a ProStreet előtti időkbe, azonban képtelen volt túllépni a 2006-ban kiadott Carbon-on. Maximálisan megadható 100 pontból 70-et dobtak az Undercover-nek és kijelentették, visszalépés az eddigi epizódokhoz képest. A 1UP szerint egy „best of" válogatást kaptunk az elmúlt évek részeiből, egészen az Underground-ig visszamenőleg, melyben összemosták a játékok környezeti beállítását, csak éppen nagyobb hangsúlyt fektettek az üldözésekre. Véleményüket B formájában összesítették.

undercover.jpg


A GamePlayer 100-ból 65 pontot adott a játéknak, kicicomázott a Most Wanted-nek nevezték. Természetesen az IGN is lecsapott a sorozat következő részére, nemes egyszerűséggel gyengének minősítették a játékot, mely hemzseg a technikai és grafikai problémáktól. A hatalmas bejárható területek teljesen elvesztették varázsukat, mivel bizonyos versenyekre és eseményekre nem furikázhatunk el, mindemellett hihetetlenül egyszerű lett az Undercover. Ötven ponttal jutalmazták a maximálisan megszerezhető százból. A fórumban megoszthatjátok velünk, mit vártok az új NFS epizódtól.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)