Hirdetés

Need for Speed: Undercover - Highway Battle Trailer

|

Még mindig nagyon keveset tudunk az egy hónap múlva debütáló új NFS-ről, így épp ideje volt, hogy kapjunk ismét valami anyagot.

Hirdetés

Az EA Black Box valamiért hét pecsétes lakat alatt őrzi a legújabb Need for Speedet, pedig a világhálóra eddig kikeveredett videók fényében nem igazán érhtető, mire is ez a nagy titkolódzás. A srácok annyit voltak hajlandók elhinteni, hogy ismét térnek a rendőrök, történetorientált lesz a játékmenet és egy beépített zsarut formálunk meg, akinek feladata a helyi bűnszervezet felszámolása. Az Undercover egyelőre jobban hasonlít a Most Wantedra és közel sem kelti egy egyedi, az NFS-széria feltámasztását hirdető produkció benyomását. Mindenestre a szombaton esedékes Budapest Game Show-n kipróbálhatjátok a játékot.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)