Hirdetés

Need for Speed gyűjtögetős kártyajáték

|

Ha a tyúkod aranytojást tojik, etesd bőségesen, tartsd jól, s kíméletlenül zsebeld be a hasznot! Jól tudja ezt az EA is.

Hirdetés

„Népszerűek a gyűjtögetős kártyajátékok? Igen. Népszerű a Need for Speed? Igen. És ha ötvöznénk a kettőt?" Valami hasonló járhatott az EA marketingeseinek fejében, s ők úgy döntöttek, az ötletet átültetik a valóságba.
Október 17-én jelenik meg tehát az összesen 148 kártyából álló gyűjtemény. Három, különböző csomagolású, egyenként 43 kártyát tartalmazó kezdő paklit, továbbá 15 és 5 darabos kiegészítőket lehet majd kapni. Nem egy sokezres Magic the Gathering, de a rajongók fanatizmusát ismerve, jó eséllyel el fogják kapkodni a polcokról.
Hogy hazánkban be lehet-e majd szerezni? Tekintve, hogy az EA hazai képviselete egyre komolyabban veszi a magyar piacot, nem lehet kizárni.

 


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)