Hirdetés

Ne halgass rá Vista!

|

Minden idők legmókásabb biztonsági rését fedezték fel a szemfüles Vista felhasználók, ami komoly biztonsági kockázatot jelenthet a felhasználóknak.

Hirdetés

A hiba lényegében egyszerű, ám az biztos, hogy nehéz lesz kijavítani. Aki feltelepítette már az új operációs rendszert az találkozhatott a beszéd felismerő modullal, ami a beszédünkkel irányítható. Nos, ha ehhez hozzávesszük a hangszórókból érkező DELETE, vagy hasonló hang utasításokat, amiket akár egy rosszul kattintott bannernél is előjöhetnek (vagy egy rosszindulatú barátunk is kinyögheti beszélgetés közben), akkor igen kellemetlen lehetőségek állhatnak fent, ha netalán pont legfontosabb dokumentumaink vesznek el a süllyesztőben. A hiba felismerője az alábbi kis mondatocskával képes lenne mindent eltűntetni a gépéről: Open File Explorer, Select all, Delete, Yes.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)