Hirdetés

NBA 2K10 - túl a kétmillión

|

Egykor az NBA Live sorozat volt a kosárlabdajátékok csúcsa. Ez mára alaposan megváltozott.

Hirdetés

A 2K Sports kosárlabdája nemrég átlépte a kétmilliós eladást - ez 60 százalékos eladás-növekedést jelent az előző évhez képest.

"Nagyon büszkék vagyunk arra, amit ebben az évben elértünk az NBA 2K10-el. Csodálatos lesz az NBA 2K sorozat 10 éves születésnapja." - mondta Christoph Hartmann, a 2K elnöke.

Ezzel egy időben az NBA 2K fejlesztő Visual Conceptshez visszatért a Gampelay producer Mike Wang.

"Nagyon jó érzés volt hazatérni a 2K Sports családhoz" - mondta Wang - "minden idők legjobb kosárlabda játékán dolgozni mindig is a legnagyobb álmom volt. S most, hogy megkaptam ezt az álmot, igazi áldásnak gondolom" -tette hozzá Mike Wang.

Az NBA 2K10 október 9-én jelent meg Xbox 360, PlayStation 3, PS2 és PSP platformokra, október 12-én PC-re és november 9-én Wiire.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)