Hirdetés

Naruto to Boruto: Shinobi Striker - két új karakter mutatkozott be

|

A Narutót és a spin-offját együtt feldolgozó Naruto to Boruto: Shinobi Striker felhozatalából két új karakter bukkant fel nemrég egy japán magazinban.

Hirdetés

Nem csak az eddig megjelent Naruto játékokat szerezhetjük meg egy gyűjteményben hamarosan, hanem később egy új játék is feldolgozza a népszerű franchise-t. A Naruto to Boruto: Shinobi Striker alapvetően egy csapatos (4v4) online verekedős játék lesz, ahol egy méretes 3D-s arénában csépelhetik egymást a csapatok.

Hirdetés

A meccseken belüli taktikázás mellett úgy tűnik, hogy a játéknak lesz egy komoly metaszintje is, nem lesz mindegy, milyen összeállítású csapattal kezdünk majd neki egy-egy összecsapásnak. Ezért is érdekes, milyen játszható karakterek kerülnek majd a Naruto to Boruto: Shinobi Striker felhozatalába, és hogy ők milyen harci stílust képviselnek majd. Erről nemrég egy japán lap közölt néhány új infót, így kiderült, hogy Rock Lee és Hinata Hyuuga is választható szereplők lesznek.

Az előbbi karakter fel tudja majd ütni ellenfeleit a levegőbe, míg íz utóbbi egy ideig ellehetetleníti, hogy az ellenfelei különleges képességeket használjanak. Egy rajongói fordításból kiderül több más játszható szereplő egy-egy képessége, így az is, hogy Naruto a frontvonalban harcoló DPS-karakter lesz.

Nektek hogy tetszik egy nem a sztorira, hanem a multis meccsekre kihegyezett anime verekedős játék ötlete?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)