Hirdetés

Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm - hamarosan két gyűjtemény is megjelenik

|

Még a nyáron beszerezhetjük a Naruti Shippuden: Ultimate Ninja Storm kollekciókat, amik vagy a sorozat első három, vagy mind a négy részét tartalmazzák.

Hirdetés

Most, hogy a Naruto anime véget ért és a főszerepbe immár végleg Boruto került, talán több rajongó szívesen előveszi az Ultimate Ninja Storm játékokat, hogy ismét átélhessen néhány klasszikus sztoriszálat. Nos, ezt hamarosan megtehetik két különböző gyűjteménnyel is.

Hirdetés

A Bandai Namco már korábban bejelentette, hogy érkezik az első három részt tartalmazó (nagy levegő) Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Trilogy és a (tágul a tüdő) Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Legacy is, ami tartalmazza a kifejezetten jól sikerült negyedik epizódot is. Most végre elárulták, hogy az eredetileg beharangozott őszi rajt helyett mindkettő még a nyár utolsó napjaiban, augusztus 25-én megjelenik.

Míg a trilógia csak digitálisan lesz elérhető, az összes epizódot tartalmazó csomag dobozosan is a boltok polcaira kerül, igaz csak konzolon (PC-n a Steamen keresztül szerezhetjük meg). A hivatalos anyagok szerint Európa ráadásul egy fémdobozos kiadást is kap, amiben egy művészeti album és egy 12 perces Boruto anime is helyet kap.

Ti lecsaptok majd valamelyik pakkra?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)