Hirdetés

'Napot és ide az össze ajándékot!

|

Remélhetőleg mindenkit meglátogatott a Jézuska, a Mikulás, a karácsonyi tatu, a húsvéti nyuszi, vagy ami ilyenkor szokásos, és az ajándékok bontogatásának nem lett keserű szájhúzás a vége.

Hirdetés

Két rendőr elmegy az erdőbe, hogy karácsonyfát vágjanak maguknak. A térdig érő hóban gázolva órák hosszat keresik a megfelelő fenyőfát, de nem találják. A nap lenyugszik, feltámad a jeges szél, a távolban felvonyít valami állat.
Az egyik rendőr odafordul a másikhoz:
- Na, ebből nekem elegem van! A legközelebbi fát kivágjuk, akár fel van díszítve, akár nincs!

Gyerekkorom megkopott emlékeiből dereng még, hogy karácsony napján, vagy azt követően miként újságoltuk el egymásnak a cimborákkal, hogy mit rejtettek a jól becsomagolt dobozok. Íme, hölgyeim és uraim, itt a lehetőség. Amennyiben szeretnétek, osszátok meg egymással, hogy mit kaptatok. Irigykedő kommenteket csak akkor tolerálunk, ha normális hangnemben születtek, minden egyéb esetben jókívánságokkal kísért hátsón billentés jár.
Kezdem a sort, mert szeretett asszonykám révén most már rendszeresen karbantartott gépem mellett egy Xbox 360 Elite-re is költhetek. Irgum-burgum!

No, és hogy e két írásból melyik a vicc, és melyiknek van valóságalapja, azt már rátok bízom. Boldog karácsonyt, istmételten!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)