Hirdetés

'Napot!

|

Gondolom a kedves kollegák még alszanak, így én köszönök be ma is.

Hirdetés

S bár igencsak fáradt vagyok, hiszen gőzerővel készül az új GS, volt egy kis időm végre Age of Conanozni, ma reggel 2 szintet léptem, a játék iszonytatóan jó (ajánlom mindenki figyelmébe mazur kollega kiváló bétatesztjét). Addig pedig jöjjön a napi vicc, enyhe fantasy kötődéssel (Bolt of lightning Spell, érted? :) )

A székely paraszt befog a szekérbe, hogy átmegy a szomszéd faluba rokonlágatóba. A felesége is nagyon szeretne vele menni, ezért elkezd rimánkodni:
- Kedves uram, hadd menjek veled én is!
- Nem lehet, asszony!
- Légyszives, ne hagyj itthon, egyedül leszek. Elülök én a saroglyán is.
A paraszt azonban nem enged, egyedül vág neki az útnak. Odakint vihar, majd egy villám belecsap hátul pont a saroglyába. A székely hátrafordul, azt mondja:
- Ej, pedig de szépen kérte

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)