Hirdetés

'Napot...

|

Kellemes szombati órákat mindenkinek. Igen kellemetlen idő van odakint, és sajnos egyelőre még marad is... Keddtől azonban itt a valódi nyár, ezt már időjárás-megfigyelő műanyaghódjaink is megerősítették. Hírek vannak dögivel, érdemes maradni.

- Ki a jobb szakács, a nő vagy a férfi? - A férfi, mert két tojásból olyan habot ver, hogy az 9 hónap múlva megszólal! Kovács éjszaka részegen hazabotorkál. Bevágja magát az ágyba, hanyatt fekve nézegeti a takaró alól kilátszó lábakat: egy, kettő, három, négy, öt, hat... Valami nem stimmel. Kiszáll az ágyból és újra megszámolja: egy, kettő, három, négy. - Hát akkor minden rendben, az asszony meg én! - s nyugodtan visszafekszik az ágyba.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)