Hirdetés

'Napot...

|

Szebb napot mindenkinek. Most, hogy teljes egészében lezárult aktuális évezredünk ötödik karácsonya, gondolom sokan gyúrtok már a szilveszterre. Jómagam még nem tudom mi lesz, de valahol biztos el leszek kavarodva magammal :) A karácsonyi hír, bár szép komment termést sikerült generálni, még azért nem annyira rekord. Volt tavaly 5 ezer fölött is :) Noda sebaj, majd jövőre újra kisérletezhettek! Most pedig lássuk a minimális, ám annál szemrevalóbb napi apróságokat.

A skót a tetőt javítja, miközben véletlenül valamin megcsúszik és lefelé kezd zuhanni a magasból. A konyhaablak előtt esés közben még bekiált a feleségének: - Drágám, csak két személyre főzz, én a kórházban ebédelek!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)