Hirdetés

'Napot...

|

Ne károgjunk azon, hogy tegnap milyen szép idő volt, most meg felhős és nem süt a Nap, mert a végén még ránkszakad az égi áldás. De aki frontérzékeny bizonyára érzi, hogy valamit jelez... valamint jelez az aszisztens :) Na nem, most nem adunk senkinek sem 11-est :) A mai viccünket mazur koma szállította:

A világ leghíresebb sörgyár-tulajdonosai egy sörkonferencia után beülnek a helyi kocsmába egy sörre. A Budweiser igazgató természetesen egy korsó Budweisert rendel. A Miller fonök egy Millert rendel, a Heineken igazgató egy korsó Heinekent kér. Végül a Guiness tulajdonosa Arthur Guiness kér egy teát. A többiek megrökönyödtek, mert ez mégiscsak presztízskérdés. Így azonnal nekiszegezték a kérdést: -Miért? Hogy-hogy maga nem Guinesst iszik? Arthur Guiness kortyolt egyet a teájából, majd igy szólt: -Hát, gondoltam hogy ha maguk nem isznak sört, akkor szolidaritásból én sem fogok.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)