Hirdetés

'Napot...

|

Üdv mindenkinek az év legutolsó délelőttjén. Gondolom legtöbben még alszotok, ezzel is energiát gyűjtve ma estére. Azok számára, akik fent vannak viszont úgy érzem igen erős hír éhinsége van :) Vagy talán tévedek? Hát mi másért lennétek itt, ha nem ezért? Bár így az utolsó napon nem túl sokféle finomság akadt horogra, azért vannak infók. A vicc feldolgozása után cseverésszetek kicsit, majd rögvest szállítom a szemelvényeket!

- Hová tántorogsz, komám...? - Megyek haza... hukk... a szilveszteri mulatságból. - Most? De most március nyolcadika van! - Tudom. Azért sietek, mert már biztosan aggódik az asszony.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)