Hirdetés

Napi büntetés: egy várandós nő tönkretette férje limitált kiadású PS4-ét, hogy az passzoljon a szobához

|

Nem biztos, hogy azt a reakciót kapta a kismama, amire számított.

Hirdetés

Isabella Veronica Hardy egy lelkes TikTok-videós, aki előszeretettel tölt fel anyagokat a terhességi időszakáról. Ezzel alapvetően a világon semmi baj nincs, azzal pedig pláne nincs, hogy ő lakásrendezés közben mindent szép, egybeillő tematikával szeretne kidíszíteni. Baj akkor van, amikor a fehér összképbe belerondít egy kék PlayStation, és azt kezdjük el beburkolni.

Hardy videójában leírja, hogy a "rusnya kék izé hónapok óta irritálta", csak azt nem tette hozzá, hogy az a rusnya kék izé egy limitált kiadású, Uncharted 4-es PlayStation 4. Na már most, ha valaki egy ettől eltérő színvilág alapján rendezné át az otthonát, annak tényleg szúrhatja a szemét. Szerencsére erre találták fel a PS4-es takarólapokat, borító szöveteket és egyebeket, melyek nem sértik fel az eredeti burkolatot, viszont eltakarják a gyári dizájnt. Ezekről a dolgokról persze Hardy már csak nagyon mérges kommentekből értesült.

Hirdetés

A kismama ugyanis egy borzalmasan ragacsos anyaggal vonta be a konzolt, amit aztán szépen rá is hajszárítózott a gépre. Ha az elektronika nem is sérült a hőtől, az eredeti burkolatnak akkor is garantáltan annyi.

@isabellaveronicahardy What will my husbands reaction be 🤔🤭 #wrappingps4 #nesting ♬ original sound - isabellaveronica

Arról már nem kaptunk videót, hogy az apuka mit szólt az új dizájnhoz, de a következő videóban már arról beszélt a hölgy, hogy magára maradt a gyermekkel. Ez valószínűleg csak egy poén volt a részéről (további videóiban felbukkan az úriember is) az internet felé, aminek szenvedélyes vándorai, nagyon messzire mentek a reakcióikkal.

Ettől függetlenül vérzik a szívünk. Talán mindenkinek jobb lett volna ha beszerez egy PS5-öt: az fehér is, és az apuka sem kapott volna agyvérzést.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)