Hirdetés

Nagyon úgy néz ki, hogy Prince of Persia remake jön idén

|

Az első szivárgásra még nem kaptuk fel a fejünket, viszont egy megbízható iparági bennfentes is megerősítette, hogy hamarosan visszatér a Prince of Persia.

Hirdetés

Voltak idők, amikor az Amazon, a Walmart, és más, nagyobb viszonteladók úgy szivárogtatták a bejelentéseket, mintha külön megkérték volna őket erre (pedig nyilván nem), de idén már bennük sem lehetett megbízni, egy rakás adatlapról kiderült, hogy hamis. Részben ezért is nem kezd el hevesen dobogni a szívünk, ha egy kisebb bolthálózat kínálatában megjelenik valami, mondjuk a Prince of Persia remake.

Hirdetés

Egy guatemalai üzlet oldalán bukkant fel a játék PlayStation 4-es és switches adatlapja, amin az ár és egy key art mellett a 2020 novemberi megjelenési időszak is szerepel.

Ez mindaddig nem volt érdekes, amíg a korábban kotakus, most bloomberges, de továbbra is számos Ubisoft-közeli forrással rendelkező Jason Schreier ki nem tweetelte az erről szóló ResetEra fórumposzt linkjét azzal a megjegyzéssel, hogy "A viszonteladók szeretik kiszivárogtatni a Ubisoft meglepetéseit". Amikor valaki megjegyezte, hogy nem hisz a valódiságában, Schreier azt válaszolta: "Ez a tweet nem fog szépen öregedni lol". Később azt is írta, hogy hónapokkal ezelőtt szót ejthetett volna már róla, ha akarta volna.

Szóval novemberben jön egy Prince of Persia remake, de ötletünk sincs, melyik részt támasztják majd fel. Talán a The Sands of Time-ot, ami idén 17 éves, vagy az épp 15. születésnapját ünneplő The Two Thronest? Netán azon trilógia mindhárom részét? Az elég király volna. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)