Hirdetés

Nagy előadással készülhet a PlayStation februárra

|

Pletykák szerint a jövő hónapban jön a következő State of Play, és a Sony nem aprózza el.

Hirdetés

Erősen nyitja az évet a PlayStation: a héten érkezik a God of War PC-s változata, a hónap végén befut az Uncharted: Legacy of Thieves Collection PlayStation 5-re, és nem kell sokat várnunk már a Horizon Forbidden West, valamint a Gran Turismo 7 megjelenésére sem. Idén jön még a God of War: Ragnarök is, és hallottunk arról, hogy a The Last of Us remake-je, multis spin-offja, illetve a második rész Director's Cut kiadása ugyancsak készül, 2022-ben megjelenhet mind.

Mint látszik, van miről mesélnie a kiadónak.

Hirdetés

A korábban többször is hiteles információkkal szolgáló Tom Henderson azt állítja, hogy februárban egy a januári és korábbi sajtóeseményekre épülő State of Play-t tart majd a Sony, és érdemes lesz figyelni. Ezt egyébként egy másik, a Sony-val kapcsolatos szivárgásokat szállító forrás, az AccountNGT is említette már.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

A legutóbbi State of Play-t októberben zavarták le, az egészen erőtlenre sikerült, de a szeptemberi, 40 perces PlayStation Showcase bejelentésdömpingje után nem éreztünk nagy hiányt. Akármi is lesz, mindenképp beszámolunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)