Hirdetés

Multiplayer a Max Payne 3-ban!

|

Az EDGE magazin közölt néhány Max Payne 3 információt, többek között az is kiderült, hogy lesz multi!

Hirdetés

A Max Payne 3-at először 2009-ben jelentették be, a történet helyszínét áthelyezték a brazíliai Sao Paoloba (itt már nem valószínű, hogy lesz állandó eső és hó).

A magazinban új képeket is közzé tettek: ezeken viszont van haja Max bácsinak, ez hiányzott a legelső képről (az igaz, hogy az egyik legutóbbin már volt). Íme a legújabb verzió:

Ugyanakkor a játék bizonyos részén kopasz is lesz, meg nem is. No de nem is ez a lényeg, lássunk néhány új információt.

A játékot négy helyszínen készítik egyszerre, Vancouverben, New Englandben, Torontóban és Londonban. "Sok tehetséges emberünk van szerte a stúdióinkban," mondta a May Payne 3 művészeti rendezője, Rob Nelson, "ez pedig azt jelenti, hogy a megfelelő embereket tudjuk ráállítani a specifikus feladatokra, ettől pedig még jobb minőségű lesz a játék."

A környezet teljesen lerombolható lesz; a fegyverválasztás az Assassin's Creed 2-ben is látott kör alakú inventoryhoz fog hasonlítani; valamint fedezékrendszert is kapunk. A lassítási energia pedig az ölésekkel fog töltődni.

Az első két rész képregényes stílusa megmarad, de változik: "Ezek a drámai cselekményábrázolások in-game enginet használnak majd és animált kollázst alkotnak."

Több száz óra moticon-capture felvételeket készítettek már, amit az Euphoria engine-be illesztenek bele, így realisztikusabb lesz a karakterek környezettel való interakciója.

James McCafferty, Max Payne szinkronszínésze visszatér (A Rockstar korábban azt mondta, új hangja lesz Max-nek).

A Max Payne 3-ban lesz online multiplayer mód, erről több információt egyelőre nem közöltek.

Megjelenési dátumról még mindig nem tudunk, annyi biztos, hogy a játék érkezik PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra.

Köszönjük az információkat, EDGE!

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)