Hirdetés

MP2 végigjátszás!

|

Az éjnek leple alatt SirKhan törzsörmester becsempészett egy topszíkret' iratot, sok kalandot megált fiókomba. A többszörösen levédett borítékot felnyitva a következő karaktersor tárult elém:

"Megjelent a Max Payne 2-höz az első magyar nyelvű, teljes végigjátszás a GameDox.hu oldalon. Ebben a 24.000 karakteres leírásban minden részletesen benne van, még a sokaknak gondot okozó utolsó pályás főellenség likvidálásának útmutatója is. Természetesen a végigjátszás mellett kerültek fel csalások és trainerek a Max Payne 2-höz is, ahogyan sok másik játékhoz is!"
Szóval ha még mindig küszködsz valamely alkotás végigvitelével, itt az idő, hogy bekukkants ide! Ahhoz, hogy le tudd tölteni a dolgokat, egy SMS kell küldened megadott feltételekkel. Szerintem nem olyan vészes, szóval érdemes "beszállni" :)

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)