Hirdetés

[MOZi]Liv Tyler a Hulk moziban

|

Úgy néz ki Liv Tyler zöld utat kapott, amikor szóba került az új Hulk film női főszereplője.

Hirdetés

A Louis Leterrier által rendezett Marvel produkcióban Betty Ross bőrébe bújik bele Liv Tyler. Betty központi szereplő lesz a filmben, hiszen ő az, akibe Bruce Banner/Hulk (Edward Norton) szerelmes, másrészt pedig megpróbálja Bruce-t megszabadítani szörny alteregójától. Bár a film azzal kezdődik, hogy kettőjük kapcsolata megromlik, természetesen újra össze fognak majd jönni , hiszen sürgősen fel kell majd kutatni egy gyógyszert Bruce-nak. A 2002-es Ang Lee-féle Hulk feldolgozásban Jennifer Connolly játszotta Betty szerepét. Hogy Liv Tyler-nek hogyan sikerül, arra még várni kell, mert a filmet majd csak nyáron kezdik el forgatni Torontoban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)