Hirdetés

[MOZi] Rendező a vízben

|

A Lány a vízben csúfos anyagi bukása után, a film rendezője M. Night Shyamalan komoly korlátokkal találta szembe magát.

Hirdetés

The Happening-re keresztelt új filmje előreláthatólag 53 millió dollárt fog felemészteni és sajnos eddig úgy tűnt, hogy ennek a pénznek az előteremtése egyszerűen lehetetlen lesz. Szerencsére a Mark Wahlberg főszereplésével készülő project ismét sínen van. Shyamalan felkereste a mumbai (India) székhelyű UTV társaságot, akik örömmel támogatták a szintén indiai rendezőt 27 millió dollárral, így a teljes összeg meglett. Nem maradt más hátra, minthogy megkezdődjenek a munkálatok a 20th Century Fox berkein belül. A támogatás azért is előnyös Shyamalannek, mert így a filmbirtoklási jogok őt illetik, ezért nem volt kénytelen eladni a projectet másnak. Mind az UTV, mind a rendező örül annak, hogy a film ilyen szoros indiai kapcsolat eredménye lesz. Hogy mi mikor és mennyire fogunk neki örülni, az még kérdéses.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)