Hirdetés

[MOZi] Már kapható a Pókember 3?

|

Kína filmes kalózai újabb címet csáklyáztak meg, méghozzá a Pókember 3-at. Beijing utcáin már kapható a film másolt dvd formában, holott még 2 hét van hátra az amerikai premierig.

Hirdetés

A filmet mindössze 1 dollárért árulják, és úgy tűnik, hogy valóban a teljes mozifilm szerepel a lemezen. Persze némelyik kópia használhatatlan, köszönhetően a kezdetleges többszörösítési eljárásnak, amit a kínai kalózok alkalmaznak. A kormány komolyan kezeli a problémát, de sajnos szinte lehetetlen az ilyen bűnözők megfékezése, mivel nagyon sok akadályozó tényező tornyosul előttük, például az, hogy lehetetlen meggyőzni az átlag embert arról, hogy ne vásároljon hamisítványt. Az utca embere szerint a helyi mozik méreg drágák, így rá vannak kényszerítve arra, hogy otthon nézzék meg a filmeket dvd-n. Hogy ez mennyi bevétel kiesést jelent majd a film készítőinek, azt nem lehet tudni, de az biztos, hogy a távol-keleti filmes kalózkodás virágzik, és virágzani is fog, amíg nem lépnek komolyabban az ügyben a kormánynál.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)