Hirdetés

[MOZi] Készen áll a Grindhouse a terrorizálásra

|

Robert Rodriguez és Quentin Tarantino, a két, világszerte ismert rendező közös filmje, a Grindhouse holnaptól válik elérhetővé a nagyközönség számára, igaz még csak az Egyesült Államokban. A két különálló filmből (Planet Terror, Deathproof) álló produkció az utóbbi évek egyik legsokkolóbb filmes élménye lehet.

Hirdetés

A film még szinte be sem tette a lábát a mozikba, máris több mint 20 millió dollárra saccolják a nyitóhétvége bevételeit. A két évvel ezelőtti Sin City, ami szintén a két rendező közös munkája volt, közel 29,1 millió dollárt hozott nyitáskor. Tarantino Kill Billjei pedig egyenként 22,1 és 25,2 millió dollárt kasszíroztak be az első hétvégén. Erre szokták azt mondani, hogy minden arannyá változik, amihez hozzáérnek, és úgy néz ki, a Grindhouse már születése előtt sikerre volt ítélve. A filmekben egyébként olyan nagy sztárok tűnnek majd fel, mint Kurt Russel, Rosario Dawson, Danny Trejo vagy a Lostból már jól ismert Naveen Andrews és lemerem fogadni, hogy a rendező óriás, Tarantino is fel fog tűnni egy szerep erejéig valamelyik vérfürdőben. Tehát látszik, hogy ez a film sikerre ítéltetett, de hogy mi, idehaza mikor bizonyosodhatunk meg erről, arról sajnos még nincsen pontos hír. A filmhez a mai nap kijött pár exkluzív interjú és egy klip is, amiket itt tekinthettek meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)