Hirdetés

[MOZi] Jericho ismét sugározni fog!

|

Azaz a Jerichot fogják újra sugározni. Az „új-generációs” sorozatok kedvelőinek egy igen jó hírrel szolgálhatok. Sokak kedvence, a Jericho című poszt-apokaliptikus sorozat vissza fog térni újra a képernyőre, hogy ismét a képernyők elé szegezzen minket.

Hirdetés

Ráadásul mindezt az elszánt rajongóknak kell megköszönni, mivel a CBS társaság az erős nyomás hatására 7 új epizódot rendelt a stábtól, amiket a jövő évben kezdenek el sugározni. Pontos sugárzási időt még nem tudott mondani Nina Tassler, a CBS elnöke, de az biztos, ha a 7 epizód sikeres lesz, és nő a nézettség, akkor további részekre is számítani lehet. Szóval innen is látszik, hogy sohasem szabad feladni a reményt, inkább sorstársakat kell toborozni és petíciókat indítani.

jericho.jpg
jericho.jpg
Ő már sugárzik a boldogságtól...
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)