Hirdetés

[MOZi] Cate Blanchett az Indy 4-ben

|

Cate Blanchett (Aviátor, Bábel, Gyűrűk Ura) is szerepelni fog az Indiana Jones 4-ben. Blanchett karakteréről eddig nem szivárogtak ki információk, de tekintve, hogy Hollywood egyik legkeresettebb színésznőjérõl van szó, sejteni lehet, hogy nem valami mellékalakot kéne megformálnia.

Hirdetés

Egyébként a legendás film negyedik felvonása körül még mindig nagy a bizonytalanság. Ami biztos: Harrison Ford, illetve most már Blanchett is aláírták a szerződést. Lucas azonban nemrég cáfolta, hogy az új felvonásban Natalie Portman játszaná a kalandvágyó régészprofesszor lányát. A Variety szerint dr. Jonesnak különben sem lánya, hanem fia lesz, akit a huszonegy éves Shia LaBeouf alakíthat. Sean Connery továbbra is tűnődik, hogy visszatérjen-e a nyugdíjból Henry Jones szerepe kedvéért, ráadásul az első rész Marionja, Karen Allen is feltűnhet a negyedik epizódban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)