Hirdetés

[MOZi] Börtönbe vonul a Penge készítője

|

Úgy látszik, hogy Hollywood tényleg vérszemet kapott képregény adaptációk terén, mivel a minap egy újabb kétdimenziós hős mozivászonra ültetése felett döntött a Warner Bros és David Goyer, a Penge című vámpírfilm író producere.

Hirdetés

A Super Max névre keresztelt project főszereplője, a DC képregényekből ismert Green Arrow, egy Robin Hoodhoz hasonlatos íjász igazságtevő lesz, akit koholt vádak alapján bezárnak egy szigorított fegyházba javarészt azok közé, akiket a rács mögé juttatott. Innen nem nehéz kitalálni, hogy a cselekmény fő szála az lesz, hogy hősünk megszökjön és tisztázza a nevét. Érdekessége a filmnek az lesz, hogy a börtön bentlakóit szintén a DC képregények világából fogják összeválogatni. Hogy a film mennyire lesz egyedi és szórakoztató, arról még nem sok mindent lehet tudni, mivel a készítők és a szereplők nevét még homály fedi. Goyer eddigi munkái azonban bizakodásra adnak okot, hiszen a Batman Begins társírója is ő volt és az április 27-én debütáló The Invisible című filmje is jónak ígérkezik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)