Hirdetés

[MOZi] BloodRayne teaser

|

Ne örüljetek annyira... Mármint igen, a következő teljes játékunk a BloodRayne lesz, ami tök király meg minden. De a belőle készülő filmet ugyanaz az Uwe Boll rendezi, aki olyan megkérdőjelezhető minőségű alkotásokat gyártott már, mint a House of the Dead, az Alone in the Dark, sőt, 2006-ra a Far Cry ihlette filmadaptációt is ő készíti. Szóval ő láthatóan erre állt rá. Biztos jól jövedelmez, de szerintem elég gáz ilyen módon meggazdagodni :) De most ebbe inkább ne menjünk bele, nézzétek meg ezt a rövid előzetest és várjátok ... a következő számunkat :) Ja, még talán annyit, hogy Kristanna Loken játssza a főszerepet. Ő volt ugyebár a Terminátor 3-ban a gonosz Terminatrix. (Thanks InviciblE)

BLOODRAYNE: THE MOVIE
(Teaser - 3,31 MB)

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)